Cappuccino kopjes bedrukken met logo

Cappuccino is koffie bereid op een Italiaanse manier. Hete melk - al dan niet opgeschuimd - wordt aangevuld met koffie. Deze populaire koffievorm is ook in Nederland onwijs populair. Mede daarom hebben wij een speciaal assortiment met te bedrukken cappuccino kopjes aangelegd.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Porseleinen kop en schotel 200 ml
  Vanaf € 4,09 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,09 Bij 384 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Kop en schotel Noa
  Vanaf € 4,95 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,29 Bij 384 stuks
 3. Porseleinen kop en schotel Madeleine
  Vanaf € 4,59 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,79 Bij 384 stuks
 4. Porseleinen kop en schotel Milano
  Vanaf € 6,63 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,54 Bij 1000 stuks

4 artikelen

Cappuccino kopjes met logo

Deze kopjes zijn vervaardigd uit porselein of aardewerk en kunnen watervast bedrukt worden met jouw tekst of logo. Hiervoor gebruiken we één van drie beschikbare drukmethodes, te verstaan tampondruk, keramische druk of sublimatie. De keuze voor een techniek is afhankelijk van het gekozen artikel. Cappuccino kopjes bedrukken kunnen als relatiegeschenk worden ingezet maar ook intern gebruikt worden als bedrijfsservies. Ook voor kleine aantallen kun je bij ons terecht. Cappuccino kopjes bedrukken wij - met bijbehorende schotels - al vanaf 36 stuks. Gegarandeerd tegen een vaste lage prijs.

Maak keuze uit ons ruime assortiment cappuccino kopjes. Kies bijvoorbeeld voor:

 

Cappuccino kopjes bedrukken tegen de scherpste prijs

Bij Logomokken.nl laat je cappuccino kopjes bedrukken tegen de allerlaagste prijs! Daarnaast zijn er kleine oplages mogelijk, namelijk al vanaf 36 stuks! Wil je meer informatie over cappuccino kopjes bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze en druktechniek.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact