Espresso kopjes bedrukken

Geniet van een heerlijke kop koffie met Espresso kopjes van topkwaliteit. Deze kleine kopjes zijn speciaal ontworpen voor de wereldberoemde koffie uit Italië. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan schotels en kopjes met een maximale inhoud van 150ml. Alle espresso kopjes bedrukken wij eigenhandig in eigen moderne drukkerij.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Stapelbare kop en schotel 125 ml
    Vanaf € 1,69 p/st bij 96 stuks
    Vanaf € 1,19 Bij 1536 stuks

1 artikel

Het drukproces

Espresso kopjes kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal van het kopje en de gewenste opdruk. Voor keramische kopjes wordt vaak gebruik gemaakt van druktechnieken zoals zeefdruk, keramische transferdruk of sublimatiedruk. Bij zeefdruk wordt de inkt direct op het kopje aangebracht met behulp van een zeef. Keramische transferdruk omvat het aanbrengen van een gedrukt ontwerp op een speciaal transferpapier, dat vervolgens op het kopje wordt aangebracht en verhit, waardoor de inkt wordt overgebracht op het oppervlak van het kopje. Sublimatiedruk maakt gebruik van warmte om de inkt direct in het oppervlak van het kopje te sublimeren, wat resulteert in een duurzame en levendige opdruk.

Hoeveel inhoud heeft een Espresso kopje

Een standaard espressokopje heeft doorgaans een inhoud van ongeveer 60 tot 90 milliliter. Deze kleine inhoud is bedoeld om de sterke smaak en het aroma van espresso te behouden en te concentreren.