Bedrukte fotomokken als relatiegeschenk

Fotomokken zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk, omdat ze een persoonlijk tintje toevoegen aan het geven van cadeaus. Met de mogelijkheid om ze te bedrukken met unieke afbeeldingen, logo's of zelfs foto's, kunnen fotomokken op maat worden gemaakt om de ontvanger te verrassen en te plezieren.

6 artikelen

 • Full colour mok wit
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 1,57
  Bekijk
 • Full colour mok gekleurd
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 1,59
  Bekijk
 • Vintage full colour mok zwart
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 2,04
  Bekijk
 • Full colour mok 200 ml
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 2,29
  Bekijk
 • Sublimatie Mok HARNET blauw
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,70
  Bekijk
 • Dubbelwandig sublimatieglas
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,67
  Bekijk

6 artikelen

Hoe worden fotomokken bedrukt

Fotomokken worden meestal bedrukt met behulp van sublimatiedruktechnologie. Bij deze methode wordt een speciale inkt gebruikt die bij verhitting overgaat van een vaste toestand naar een gasvormige toestand, waardoor het in de poriën van het substraat (het materiaal van de mok) kan doordringen.

Om een fotomok te bedrukken, wordt eerst een speciale sublimatieprint gemaakt op transferpapier. Vervolgens wordt dit transferpapier strak om de mok gewikkeld, waarbij de bedrukking tegen de mok aan komt te liggen. De mok wordt dan in een hittepers geplaatst, waarbij hoge temperaturen en druk worden toegepast. Onder deze omstandigheden verandert de inkt op het transferpapier in gas en dringt het door in de speciaal gecoate toplaag van de mok. Wanneer de mok afkoelt, keert de inkt terug naar een vaste toestand en wordt het permanent op de mok gefixeerd. Zo ontstaat een duurzame en kleurrijke bedrukking.

Welk formaat fotomok is gangbaar

Het meest gangbare formaat voor fotomokken is meestal 11 oz (ongeveer 325 ml). Dit formaat wordt vaak gebruikt omdat het een goede balans biedt tussen een redelijke hoeveelheid vloeistof die in de mok past en een handzaam formaat dat comfortabel is om vast te houden.

Een fotomok van 11 oz biedt voldoende ruimte voor een mooie bedrukking, of het nu een foto, tekst of logo is, terwijl het toch niet te groot is om onhandig te zijn. Het is het standaardformaat dat vaak wordt gebruikt voor gepersonaliseerde fotomokken, maar afhankelijk van de leverancier zijn ook andere formaten beschikbaar, zoals 15 oz of zelfs 20 oz voor wie graag een grotere kop koffie of thee drinkt.

Welke service mag ik verwachten

Wanneer je fotomokken bestelt, kun je een aantal services en voordelen verwachten, waaronder:

 • Persoonlijke ondersteuning: Wij bieden ondersteuning bij het ontwerp- en bestelproces. Wij kunnen je adviseren over de beste manier om je foto's of ontwerpen op de mokken te laten drukken.

 • Kwaliteitsgarantie: Wij zorgen voor hoogwaardige fotomokken van duurzame materialen. Wij garanderen vaak ook dat de bedrukking lang meegaat, zelfs na herhaaldelijk gebruik en reiniging.

 • Snelle levering: De meeste leveranciersWij streven naar een snelle productie- en leveringstijd, zodat je je gepersonaliseerde fotomokken snel in huis hebt.

 • Veilige verpakking: Fotomokken worden zorgvuldig verpakt om schade tijdens transport te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je mokken veilig en in perfecte staat arriveren.

Laden...

Laden...