Goedkoop mokken bedrukken met logo

Bij ons kun je voordelig mokken laten bedrukken met jouw logo. We hebben grote voorraden dankzij onze eigen inkoop, wat ons in staat stelt om prijsvoordeel direct aan onze klanten door te geven. Onze mokken worden bovendien 100% energieneutraal bedrukt, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

We gebruiken duurzame keramische inkten die zorgen voor langdurig gebruiksplezier, en onze mokken zijn vaatwasmachinebestendig voor extra gemak. Of je ze nu op de bedrijfsvloer wilt gebruiken of als relatiegeschenk wilt inzetten, onze bedrukte mokken zijn een uitstekende keuze. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe we jouw merk of bedrijf kunnen helpen opvallen met onze bedrukte mokken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ons prijsvoordeel uitgelegd

Wij kunnen mokken goedkoop met opdruk leveren door de volgende redenen:

  1. Grote vraag: Mokken zijn populaire relatiegeschenken en promotionele items. Vanwege de grote vraag naar bedrukte mokken, kunnen wij in grote hoeveelheden inkopen, waardoor de productiekosten per stuk dalen.

  2. Eenvoudige productie: Het bedrukken van mokken is een relatief eenvoudig proces, vooral bij standaardontwerpen. Dit betekent dat de productiekosten laag kunnen worden gehouden.

  3. Materiaal: Veel bedrukte mokken worden gemaakt van keramiek, een goedkoop en duurzaam materiaal. Dit draagt bij aan de algehele betaalbaarheid van het product.

  4. Promotionele doeleinden: Vaak worden bedrukte mokken ingezet als promotieartikelen, waarbij de focus ligt op het verspreiden van merkherkenning in plaats van op hoge kosten voor het product zelf.

Door deze factoren kunnen bedrijven en organisaties betaalbaar bedrukte mokken gebruiken als effectief promotiemiddel om hun merk te promoten en klantenbinding te vergroten.

Mok versus kop en schotel

Een "mok" is over het algemeen een cilindrisch gevormd drinkgerei, vaak zonder handvat, terwijl een "kop en schotel" een set is die bestaat uit een kleine kom (de kop) en een platte schotel waarop de kop rust.

Mokken zijn doorgaans informeler en worden vaak gebruikt voor het serveren van koffie, thee, soep of andere warme dranken. Ze zijn populair vanwege hun eenvoudige ontwerp en het ontbreken van een schotel maakt ze handiger voor dagelijks gebruik.

Kop en schotels daarentegen worden vaak geassocieerd met een meer formele setting, zoals bij speciale gelegenheden of in horecagelegenheden. Ze bieden een elegante presentatie van warme dranken en worden vaak gebruikt voor het serveren van espresso, cappuccino of koffie met gebak.

Beide hebben hun eigen voordelen en worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeur, gelegenheid en esthetiek.