Grote mokken bedrukken met logo

Echte koffieliefhebbers drinken hun koffie uit grote bedrukte mokken, voorzien van jouw bedrijfslogo. Het voordeel van grote mokken bedrukken is dat deze de beschikking hebben over een groot drukoppervlak. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor opvallende prints, grote logo's of lange teksten. De meeste grote mokken uit ons assortiment zijn vervaardigd uit hoogwaardig porselein of aardewerk. Deze materialen kunnen wij uitstekend bedrukken met een vaatwasmachinebestendige opdruk. Om dit te realiseren maken wij gebruik van één van de drie beschikbare drukmethodes. Onze grote mokken beschikken allemaal over een inhoud van minimaal 240 milliliter. Ze zijn ook in kleine oplage te bestellen, al vanaf 24 stuks. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw business. Ook de grote mokken bedrukken wij in eigen drukkerij, kom gerust een keertje kijken.

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Waardering:
    100%
    Krijtmok Marleen
    Vanaf € 2,39 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 1,69 Bij 576 stuks

1 resultaat

Grote mokken bedrukken in eigen drukkerij

Ben je op zoek naar grote mokken, met een minimale inhoud van 240 ml? Deze grote mokken bedrukken wij met logo en tekst. De meest bedrukte grote mokken zijn:

Grote mokken bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Dit doen wij middels tampondruk, keramische transfer of sublimatie. Wil je meer informatie over grote mokken bedrukken, neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en vertellen je alles over de druktechnieken.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact