Grote mokken bedrukken met logo

Grote bedrukte mokken bieden een uitstekende kans om je bedrijfslogo op een opvallende manier te presenteren aan koffieliefhebbers. Met een ruim drukoppervlak zijn ze ideaal voor gedurfde prints, prominente logo's of uitgebreide teksten. Onze grote mokken, vervaardigd uit hoogwaardig porselein of aardewerk, kunnen voorzien worden van een vaatwasmachinebestendige opdruk dankzij onze geavanceerde drukmethodes. Of je nu een grote of kleine oplage nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen, al vanaf 24 stuks. Kom gerust langs in onze eigen drukkerij om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe onze grote mokken kunnen bijdragen aan de promotie van jouw bedrijf.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen grote mokken

Het voordeel van een grote mok is dat deze meer vloeistof kan bevatten dan een standaardformaat mok, waardoor het ideaal is voor mensen die graag grote hoeveelheden koffie, thee of andere dranken consumeren. Hier zijn enkele specifieke voordelen van een grote mok:

  1. Meer inhoud: Een grote mok kan vaak tot twee keer zoveel vloeistof bevatten als een standaardmok, wat handig is voor mensen die graag grote hoeveelheden drank consumeren of die langere tijd achtereen willen genieten zonder steeds bij te vullen.

  2. Comfortabeler drinken: De ruimere opening van een grote mok maakt het gemakkelijker om te drinken zonder te morsen, vooral voor mensen met grotere handen.

  3. Meer personalisatiemogelijkheden: Een groter oppervlak biedt meer ruimte voor creatieve ontwerpen, waardoor grote mokken ideaal zijn voor het bedrukken met logo's, afbeeldingen of teksten voor promotionele doeleinden of als cadeau.

  4. Multifunctioneel gebruik: Een grote mok kan ook worden gebruikt voor het serveren van soepen, ontbijtgranen, warme chocolademelk en andere warme dranken of gerechten.

Al met al biedt een grote mok een praktische en veelzijdige oplossing voor mensen die graag hun favoriete dranken in royale porties willen genieten.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact

Grote mokken met logo voor promotiedoeleinden

Grote mokken zijn uitstekend inzetbaar voor promotiedoeleinden. Door hun ruime formaat bieden ze een groot bedrukkingsoppervlak waarop je logo, slogan of ander promotiemateriaal goed tot zijn recht kan komen. Hier zijn enkele redenen waarom grote mokken geschikt zijn voor promotie:

  1. Opvallend: Door hun grootte vallen grote mokken direct op, wat betekent dat je boodschap gemakkelijk gezien wordt door anderen.

  2. Functioneel: Grote mokken worden vaak dagelijks gebruikt, waardoor je promotieboodschap herhaaldelijk wordt gezien door de ontvanger.

  3. Veelzijdigheid: Grote mokken kunnen worden gebruikt voor koffie, thee, soep, warme chocolademelk en meer, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende doelgroepen.

  4. Geschikt voor evenementen: Grote mokken zijn perfecte geschenken voor beurzen, conferenties, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden waar je je merk wilt promoten.

Door grote mokken te bedrukken met je logo of merknaam, creëer je een tastbaar en bruikbaar promotieartikel dat je merk bekendheid geeft en je boodschap verspreidt naar een breed publiek.

 

Grote mokken kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal van de mok en de gewenste kwaliteit van de opdruk. Hier zijn enkele veelgebruikte methoden om grote mokken te bedrukken:

  1. Zeefdruk: Dit is een veelgebruikte druktechniek voor grote oplagen en biedt uitstekende kleurkwaliteit en duurzaamheid. Met zeefdruk worden inkten door een zeef op de mok aangebracht, laag voor laag, om het gewenste ontwerp te creëren.

  2. Keramische transferdruk: Bij deze methode wordt het ontwerp eerst op een speciaal transferpapier gedrukt en vervolgens op de mok aangebracht door middel van hitte en druk. Dit zorgt voor een heldere en duurzame opdruk.

  3. Sublimatiedruk: Deze techniek wordt voornamelijk gebruikt voor mokken met een speciale coating. Bij sublimatiedruk wordt het ontwerp op speciaal sublimatiepapier afgedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht op de mok, waarbij de inkten in de coating van de mok worden opgenomen.

  4. Digitale print: Met geavanceerde digitale printers kunnen complexe ontwerpen rechtstreeks op de mok worden afgedrukt. Deze methode is ideaal voor kleinere oplages en biedt de mogelijkheid om gedetailleerde en kleurrijke afbeeldingen te produceren.

Elke drukmethode heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om de juiste methode te kiezen op basis van je budget, de gewenste kwaliteit van de opdruk en het materiaal van de mok.