Kleine mokken bedrukken met logo

Bedrukte kleine mokken zijn subtiel, charmant en praktisch. Ze zijn geschikt voor onder de meest gangbare koffieautomaten en kunnen uitstekend ingezet worden als relatiegeschenk of bedrijfsservies. Kleine mokken bedrukken wij middels tampondruk, keramische transfer of sublimatie. Afhankelijk van het kopje en het logo kijken we welke techniek het beste aansluit. De meeste kleine mokken uit ons assortiment zijn vervaardigd uit hoogwaardig porselein of aardewerk. Deze grondstoffen kunnen wij watervast en vaatwasmachinebestendig bedrukken met tekst of logo. Dit doen wij in onze eigen drukkerij. Kleine mokken en kopjes zijn al te bestellen vanaf 24 stuks. Leverbaar vanaf 48 uur. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Porseleinen beker
  Vanaf € 3,29 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 384 stuks
 2. Full colour mok 200 ml
  Vanaf € 2,94 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,29 Bij 566 stuks
 3. Porseleinen mok Margot
  Vanaf € 1,99 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 0,89 Bij 768 stuks
 4. Stapelbare automatenmok 160 ml
  Vanaf € 4,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,88 Bij 1000 stuks

4 artikelen

Kleine mokken met logo als relatiegeschenk

Kleine mokken met logo zijn uitstekende relatiegeschenken. Ze zijn praktisch, subtiel en kunnen dagelijks worden gebruikt door je relaties of klanten. Door je logo op de mokken te bedrukken, zorg je voor een constante herinnering aan je bedrijf bij de ontvanger. Bovendien straalt het verzorgen van kleine attenties zoals mokken met logo zorgzaamheid en waardering uit naar je relaties, wat de band met hen kan versterken. Of het nu als cadeau wordt gegeven tijdens evenementen, als onderdeel van een bedrijfspakket of als onderdeel van bedrijfsservies, kleine mokken met logo zijn een slimme keuze als relatiegeschenk.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact

Onze service

Wanneer je bedrukte kleine mokken bestelt, mag je verwachten dat je professioneel wordt begeleid gedurende het hele proces. Dit omvat onder andere:

 1. Advies: Je kunt verwachten dat je advies krijgt over het kiezen van de juiste mokken, het ontwerp van de bedrukking en de beste druktechniek voor jouw logo of ontwerp.

 2. Drukproces: Je kunt een soepel drukproces verwachten, waarbij de drukkerij zorgt voor hoogwaardige bedrukking die voldoet aan jouw specificaties.

 3. Kwaliteit: Je kunt verwachten dat de mokken van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat de bedrukking duurzaam is, zodat deze lang meegaat, zelfs na herhaaldelijk gebruik en afwassen.

 4. Klantenservice: Je kunt een uitstekende klantenservice verwachten, waarbij eventuele vragen of problemen snel en professioneel worden afgehandeld.

 5. Snelle levering: Je kunt verwachten dat de mokken binnen een redelijke termijn worden geleverd, zodat je ze op tijd hebt voor je evenement of gelegenheid.

Kortom, je mag een uitgebreide en professionele service verwachten die ervoor zorgt dat je tevreden bent met je bedrukte kleine mokken.