Kleine mokken bedrukken

Bedrukte kleine mokken zijn subtiel, charmant en praktisch. Ze zijn geschikt voor onder de meest gangbare koffieautomaten en kunnen uitstekend ingezet worden als relatiegeschenk of bedrijfsservies. Kleine mokken bedrukken wij middels tampondruk, keramische transfer of sublimatie. Afhankelijk van het kopje en het logo kijken we welke techniek het beste aansluit.

5 artikelen

5 artikelen

Onze service

Wanneer je bedrukte kleine mokken bestelt, mag je verwachten dat je professioneel wordt begeleid gedurende het hele proces. Dit omvat onder andere:

  • Advies: Je kunt verwachten dat je advies krijgt over het kiezen van de juiste mokken, het ontwerp van de bedrukking en de beste druktechniek voor jouw logo of ontwerp.

  • Drukproces: Je kunt een soepel drukproces verwachten, waarbij de drukkerij zorgt voor hoogwaardige bedrukking die voldoet aan jouw specificaties.

  • Kwaliteit: Je kunt verwachten dat de mokken van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat de bedrukking duurzaam is, zodat deze lang meegaat, zelfs na herhaaldelijk gebruik en afwassen.

  • Klantenservice: Je kunt een uitstekende klantenservice verwachten, waarbij eventuele vragen of problemen snel en professioneel worden afgehandeld.

  • Snelle levering: Je kunt verwachten dat de mokken binnen een redelijke termijn worden geleverd, zodat je ze op tijd hebt voor je evenement of gelegenheid.

Laden...