Kop en schotel bedrukken met logo

Bij het serveren van koffie in je bedrijf, restaurant of café is het belangrijk om niet alleen te letten op de kwaliteit van de koffie, maar ook op de presentatie ervan. Bedrukte kop en schotels zijn daarbij een uitstekende keuze. Bij ons kun je kop en schotels laten bedrukken met jouw logo of ontwerp, en daarbij profiteren van een duurzame aanpak. Wij drukken onze kop en schotels namelijk 100% energieneutraal, wat betekent dat we ons steentje bijdragen aan een groenere wereld. Met onze hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen we ervoor dat jouw logo of ontwerp perfect tot zijn recht komt op de kop en schotels. Maak een statement voor je merk én voor het milieu met onze energieneutrale bedrukte kop en schotels. Laat je liever mokken bedrukken, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Oplopende volgorde

11 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Porseleinen koffiebeker Emanuel
  Vanaf € 3,39 p/st bij 30 stuks
  Vanaf € 2,29 Bij 480 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Kop en schotel Noa
  Vanaf € 4,95 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,29 Bij 384 stuks
 3. Porseleinen kop en schotel Madeleine
  Vanaf € 4,59 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,79 Bij 384 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Porseleinen kop en schotel 200 ml
  Vanaf € 4,09 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,09 Bij 384 stuks
 5. Porseleinen kop en schotel Saskia
  Vanaf € 1,69 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,19 Bij 1536 stuks
 6. Cappuccino kop en schotel Paris
  Vanaf € 2,90 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,39 Bij 500 stuks
 7. Porseleinen kop en schotel Milano
  Vanaf € 6,63 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,54 Bij 1000 stuks
 8. Kop en schotel Budgetline smal 140 ml
  Vanaf € 3,69 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,54 Bij 576 stuks
 9. Porseleinen koffiekop Bart 170 ml
  Vanaf € 4,49 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 3,32 Bij 576 stuks
 10. Porseleinen espressokop Bart 65 ml
  Vanaf € 3,89 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,50 Bij 576 stuks
 11. Koffiekop Neo Budgetline 190 ml
  Vanaf € 2,99 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,06 Bij 576 stuks

11 artikelen

Hoe worden kop en schotels bedrukt

Kop en schotels kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en het gewenste ontwerp. Enkele veelgebruikte druktechnieken zijn:

 1. Tampondruk: Deze methode wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van keramische en porseleinen kop en schotels. Het ontwerp wordt overgebracht op het oppervlak door middel van een siliconen tampon die de inkt oppikt van een gegraveerde plaat en deze op het materiaal drukt.

 2. Keramische transferdruk: Bij deze methode wordt het ontwerp op speciaal transferpapier gedrukt, dat vervolgens op het kopje of schotel wordt geplaatst. Door verhitting wordt het ontwerp overgebracht op het materiaal.

 3. Zeefdruk: Zeefdruk wordt vaak gebruikt voor bedrukking op porseleinen en aardewerken kop en schotels. Hierbij wordt een zeef gebruikt om de inkt door te laten op specifieke delen van het oppervlak.

Elke drukmethode heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, afhankelijk van het gewenste resultaat en het type materiaal.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact

Kies de juiste grootte

Bij het kiezen van de juiste grootte voor kop en schotels zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden:

 1. Functionaliteit: Bedenk waarvoor je de kop en schotels gaat gebruiken. Ga je ze gebruiken voor een korte koffiepauze of voor een uitgebreide koffie-ervaring? Voor een snelle espresso is een kleinere kop geschikt, terwijl voor een cappuccino of latte macchiato een grotere kop beter is.

 2. Persoonlijke voorkeur: Sommige mensen geven de voorkeur aan kleinere kopjes omdat ze de koffie liever in kleine hoeveelheden drinken, terwijl anderen de voorkeur geven aan grotere koppen voor een royale hoeveelheid koffie.

 3. Stijl en esthetiek: Let ook op de stijl en uitstraling van de kop en schotels in relatie tot het serviesgoed en de inrichting van de ruimte waarin ze gebruikt worden. Kies een grootte die past bij de algehele uitstraling en sfeer die je wilt creëren.

 4. Praktische overwegingen: Bedenk tot slot of de kop en schotels passen bij de capaciteit van je koffiezetapparaat en of ze gemakkelijk te stapelen en op te bergen zijn.

Kop en schotels bestellen - Waar je op moet letten

Bij het bestellen van kop en schotels zijn er enkele belangrijke punten om op te letten:

 1. Materiaal: Kies het materiaal dat past bij je behoeften en voorkeuren. Kop en schotels zijn vaak gemaakt van porselein, keramiek of glas. Porselein en keramiek zijn duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl glas een elegante uitstraling heeft maar breekbaarder kan zijn.

 2. Grootte: Bepaal de gewenste grootte van de kop en schotels op basis van het type koffie dat je serveert en de hoeveelheid koffie die je wilt schenken. Espresso kopjes zijn kleiner dan cappuccino kopjes, bijvoorbeeld.

 3. Stijl: Kies een stijl die past bij de uitstraling van je bedrijf, restaurant of café. Er zijn verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar, van klassiek tot modern.

 4. Bedrukkingsopties: Overweeg of je de kop en schotels wilt laten bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Dit kan een effectieve manier zijn om je merk te promoten.

 5. Kwaliteit: Controleer altijd de kwaliteit van het materiaal en de bedrukking voordat je bestelt. Zo ben je verzekerd van duurzame en professioneel uitziende kop en schotels.