Mokken met grote opdruk als relatiegeschenk

Mokken met een grote opdruk bieden inderdaad vele voordelen, zoals een hogere attentiewaarde en een betere zichtbaarheid van de bedrukking. De keuze voor hoogwaardig porselein of aardewerk zorgt ervoor dat de mokken duurzaam en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Bovendien wordt het bedrukken van de mokken in onze eigen drukkerij uitgevoerd, wat garandeert dat de opdruk van hoge kwaliteit en watervast is. Hierdoor zijn de mokken ook veilig te gebruiken in de vaatwasser, wat het onderhoudsgemak ten goede komt. Dankzij onze efficiënte processen kunnen de meeste mokken met grote opdruk al binnen 5 werkdagen worden geleverd, waardoor je snel kunt profiteren van deze effectieve promotieartikelen.

Oplopende volgorde

1 artikel

 1. Beoordeling:
  100%
  Porseleinen beker
  Vanaf € 3,29 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 384 stuks

1 artikel

Grote mokken als relatiegeschenk

Een grote mok kan een uitstekend relatiegeschenk zijn. Het biedt een praktische en bruikbare waarde voor ontvangers, terwijl het tegelijkertijd fungeert als een effectief marketinginstrument voor jouw bedrijf. Hier zijn een paar redenen waarom een grote mok een goed relatiegeschenk kan zijn:

 1. Bruikbaarheid: Grote mokken zijn ideaal voor het serveren van royale porties koffie, thee, soep, warme chocolademelk en meer, wat zorgt voor een aangename drinkervaring.

 2. Zichtbaarheid van het merk: Met een groot drukoppervlak biedt een grote mok voldoende ruimte om je bedrijfslogo, slogan of boodschap opvallend weer te geven, waardoor je merk dagelijks onder de aandacht komt van de ontvanger.

 3. Lange levensduur: Grote mokken zijn vaak gemaakt van duurzaam materiaal zoals keramiek, waardoor ze lang meegaan en de exposure van je merk wordt verlengd.

Al met al kan een grote mok een praktisch, duurzaam en opvallend relatiegeschenk zijn dat zowel de ontvanger als jouw bedrijf ten goede komt.

Veelgestelde vragen:

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het bedrukken van grote mokken:

 1. Kunnen grote mokken vaatwasmachinebestendig worden bedrukt? Ja, onze mokken worden vaatwasmachinebestendig gedrukt.

 2. Is er een minimum bestelhoeveelheid voor het bedrukken van grote mokken? De minimum bestelhoeveelheid kan variëren afhankelijk van het product. Wij kunnen kleine bestellingen accepteren omdat wij alles in eigen huis bedrukken

 3. Welke druktechnieken worden gebruikt voor het bedrukken van grote mokken? De meest gebruikte druktechnieken voor grote mokken zijn zeefdruk, keramische transfer en sublimatie. Elke techniek heeft zijn eigen voordelen en geschiktheid voor verschillende soorten ontwerpen.

 4. Hoe lang duurt het om grote mokken te bedrukken en te leveren? De productietijd kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid bestelde mokken. Over het algemeen kunnen grote mokken binnen enkele dagen tot enkele weken worden bedrukt en geleverd.

 5. Zijn er opties voor gepersonaliseerde ontwerpen of logo's op grote mokken? Ja, wij bieden de mogelijkheid om gepersonaliseerde ontwerpen, logo's of berichten op grote mokken af te drukken, waardoor ze geschikt zijn als relatiegeschenken of promotieartikelen.

Het is altijd verstandig om specifieke vragen rechtstreeks aan ons te stellen om ervoor te zorgen dat je de juiste informatie ontvangt voor jouw behoeften en vereisten.

Waarom mokken met grote opdruk

Mokken met een grote opdruk zijn een uitstekende keuze voor verschillende doeleinden om verschillende redenen:

 1. Opvallendheid: Een grote opdruk op een mok trekt direct de aandacht en zorgt ervoor dat het logo, de boodschap of het ontwerp goed zichtbaar is, zelfs vanaf een afstand.

 2. Merkpromotie: Door een groot logo of een opvallende boodschap op de mok te plaatsen, wordt je merk op een effectieve manier gepromoot elke keer dat de mok wordt gebruikt, of het nu op kantoor, thuis of onderweg is.

 3. Visuele impact: Een groot ontwerp biedt meer ruimte voor creativiteit en kan krachtige visuele indrukken achterlaten bij klanten, medewerkers of gasten.

 4. Praktisch gebruik: Naast hun promotionele waarde zijn mokken ook functionele voorwerpen die dagelijks worden gebruikt voor het serveren van warme dranken zoals koffie, thee of chocolademelk. Een grote mok biedt meer ruimte voor het serveren van grotere porties dranken.

Al met al zijn mokken met een grote opdruk een effectieve manier om je merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij ontvangers.