RVS bekers bedrukken met logo

RVS bekers bedrukken met zeer robuuste uitstraling. Ze zijn sterk, massief en tevens stijlvol. Onze RVS bekers kunnen middels lasergravering voorzien worden van een tekst of logo. Het lasergraveren vindt plaats in onze eigen drukkerij. Hier werken specialisten die jouw RVS bekers tot in detail kunnen personaliseren. Deze drinkbekers zijn al leverbaar vanaf 10 stuks. Vraag gerust een gratis drukvoorstel en sample aan. Alle producten worden overigens 100% energieneutraal gepersonaliseerd in onze eigen drukkerij.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Dubbelwandige mok Trumbo
  Vanaf € 2,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,23 Bij 500 stuks
 2. Thermosbeker Martin
  Vanaf € 3,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,88 Bij 1000 stuks
 3. Beoordeling:
  80%
  RVS, dubbelwandige reis mok
  Vanaf € 7,72 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,13 Bij 250 stuks
 4. Metalen emaille mok Silver
  Vanaf € 2,65 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,26 Bij 500 stuks

4 artikelen

RVS bekers als relatiegeschenk

RVS bekers zijn uitstekende keuzes voor het vasthouden van warme dranken, dankzij hun goede warmtegeleidingseigenschappen. Hun robuuste materiaal maakt ze ook ideaal voor onderweg, zoals tijdens het wandelen of hiken. Bovendien bieden we een breed scala aan RVS dubbelwandige thermosbekers die de temperatuur van je drankje langer vasthouden.

Het bedrukken van RVS bekers met logo of tekst is een slimme zet als relatiegeschenk. Door je relaties, klanten of collega's een functioneel geschenk te geven en tegelijkertijd je logo erop te bedrukken, vergroot je effectief je naamsbekendheid. Wil je meer informatie over het bedrukken van RVS bekers? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor advies op maat.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact

RVS bekers graveren

RVS bekers kunnen worden gegraveerd. Het graveren van RVS bekers is een populaire methode om permanente en duurzame personalisatie aan te brengen. Bij het graveren wordt met een laserstraal het oppervlak van de RVS beker weggebrand, waardoor het gewenste ontwerp, tekst of logo in het metaal wordt gegraveerd. Dit creëert een hoogwaardige en professionele uitstraling.

Graveren biedt verschillende voordelen, waaronder:

 1. Duurzaamheid: De gegraveerde markering blijft langdurig zichtbaar zonder te vervagen of te slijten.
 2. Esthetiek: De gegraveerde tekst of afbeelding heeft een strakke en professionele uitstraling.
 3. Personalisatie: Het stelt je in staat om unieke en gepersonaliseerde RVS bekers te creëren die passen bij jouw behoeften of merkidentiteit.

Let op dat het graveren van RVS bekers een permanente aanpassing is en het kan zijn dat de kleur van het gegraveerde gebied kan variëren afhankelijk van de gebruikte lasergravuretechniek en het type RVS.