RVS bekers bedrukken

RVS bekers bedrukken met zeer robuuste uitstraling. Ze zijn sterk, massief en tevens stijlvol. Onze RVS bekers kunnen middels lasergravering voorzien worden van een tekst of logo. Het lasergraveren vindt plaats in onze eigen drukkerij. Hier werken specialisten die jouw RVS bekers tot in detail kunnen personaliseren.

5 artikelen

5 artikelen

RVS bekers graveren

RVS bekers kunnen worden gegraveerd. Het graveren van RVS bekers is een populaire methode om permanente en duurzame personalisatie aan te brengen. Bij het graveren wordt met een laserstraal het oppervlak van de RVS beker weggebrand, waardoor het gewenste ontwerp, tekst of logo in het metaal wordt gegraveerd. Dit creëert een hoogwaardige en professionele uitstraling.

Graveren biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Duurzaamheid: De gegraveerde markering blijft langdurig zichtbaar zonder te vervagen of te slijten.
  2. Esthetiek: De gegraveerde tekst of afbeelding heeft een strakke en professionele uitstraling.
  3. Personalisatie: Het stelt je in staat om unieke en gepersonaliseerde RVS bekers te creëren die passen bij jouw behoeften of merkidentiteit.

Let op dat het graveren van RVS bekers een permanente aanpassing is en het kan zijn dat de kleur van het gegraveerde gebied kan variëren afhankelijk van de gebruikte lasergravuretechniek en het type RVS.

Laden...