Theeglazen bedrukken

Theeglazen bedrukken met logo om te gebruiken als bedrijfsservies of relatiegeschenk. Veel van onze glazen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen bedrukt worden in onze eigen drukkerij. Wij leveren bedrukte theeglazen al vanaf 24 stuks. Bij ons heb je gegarandeerd altijd een vaste lage prijs, ongeacht het aantal.

3 artikelen

3 artikelen

Theeglazen bedrukken

Het bedrukken van theeglazen biedt een unieke manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan een alledaags huishoudelijk item. Of het nu gaat om het promoten van een merk, het geven van een persoonlijk geschenk of het toevoegen van een speciaal ontwerp aan een evenement, bedrukte theeglazen zijn veelzijdig en aantrekkelijk.

Drukmogelijkheden

Theeglazen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en het gewenste resultaat. Voor glazen met een glad oppervlak, zoals theeglazen, wordt vaak gekozen voor zeefdruk of tampondruk.

  • Zeefdruk: Bij zeefdruk wordt een sjabloon (de zeef) gebruikt om inkt door te drukken op het glazen oppervlak. Deze methode is geschikt voor het bedrukken van grotere oppervlakken en biedt goede dekking en duurzaamheid.

  • Tampondruk: Tampondruk is een flexibele druktechniek die geschikt is voor het bedrukken van onregelmatig gevormde voorwerpen, zoals theeglazen. Een siliconen stempel (de tampon) neemt de inkt op van een gegraveerde plaat en brengt deze vervolgens over op het glasoppervlak.

Door deze druktechnieken kunnen theeglazen worden voorzien van logo's, teksten of afbeeldingen naar keuze, waardoor ze geschikt zijn als promotiemateriaal of relatiegeschenken.

Veelgestelde vragen

  • Kunnen theeglazen van gehard glas worden bedrukt? Ja, theeglazen van gehard glas kunnen worden bedrukt met behulp van speciale druktechnieken die geschikt zijn voor glas.

  • Welke druktechnieken worden gebruikt voor het bedrukken van theeglazen? Voor het bedrukken van theeglazen worden technieken zoals zeefdruk, keramische transferdruk of lasergravure gebruikt, afhankelijk van het materiaal van het glas en het gewenste ontwerp.

  • Is de bedrukking vaatwasmachinebestendig? Ja, de bedrukking op theeglazen kan vaatwasmachinebestendig zijn, afhankelijk van de gebruikte druktechniek en inkten. Het is echter altijd raadzaam om de instructies voor het onderhoud van de bedrukte glazen te controleren.

  • Zijn er beperkingen aan het ontwerp dat op theeglazen kan worden afgedrukt? Sommige druktechnieken hebben beperkingen wat betreft de complexiteit en kleuropties van het ontwerp. Heb je een complex ontwerp, neem dan even contact met ons op.

  • Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor bedrukte theeglazen? Dit varieert van de gebruikte druktechniek, maar in het algemeen kunnen bedrukte theeglazen worden besteld vanaf circa 24 stuks, afhankelijk van de behoeften van de klant.

  • Hoe lang duurt het om bedrukte theeglazen te produceren en te leveren? De productietijd en levertijd kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, de gekozen druktechniek en de hoeveelheid. Normaliter houden wij circa 8-10 werkdagen aan.

Laden...