Thermosbekers bedrukken met logo

Thermosbekers zijn onmisbaar voor mensen onderweg, op het werk of tijdens buitenactiviteiten. Deze handige accessoires houden dranken warm of koud gedurende langere tijd, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Het bedrukken van thermosbekers met een logo of tekst biedt een unieke mogelijkheid om merkherkenning te vergroten en tegelijkertijd een praktisch relatiegeschenk te bieden. Of het nu gaat om het promoten van je bedrijf, het belonen van medewerkers of het verrassen van klanten, bedrukte thermosbekers zijn een slimme keuze. Bij het kiezen van thermosbekers om te bedrukken, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de kwaliteit van het materiaal, de isolatieprestaties en het ontwerp van de beker.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Dubbelwandige rvs drinkbeker Brace
  Vanaf € 5,43 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,73 Bij 250 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Dubbelwandige beker met dop
  Vanaf € 3,42 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,71 Bij 1000 stuks
 3. Thermosbeker Martin
  Vanaf € 3,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,88 Bij 1000 stuks
 4. Dubbelwandige beker Chin chin
  Vanaf € 5,18 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,37 Bij 500 stuks
 5. Vacuüm geïsoleerde drinkbeker 300 ml Lagan
  Vanaf € 13,67 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,27 Bij 250 stuks

5 artikelen

Waar worden thermosbekers voor gebruikt

Thermosbekers worden gebruikt om dranken warm of koud te houden, vaak voor langere tijd. Ze zijn handig voor verschillende situaties, waaronder:

 1. Onderweg: Voor mensen die onderweg zijn naar werk, school of reizen, bieden thermosbekers een handige manier om warme koffie, thee of andere dranken mee te nemen.

 2. Werk: Op de werkplek kunnen thermosbekers worden gebruikt om gedurende de dag warme dranken bij de hand te hebben, zonder afhankelijk te zijn van de beschikbaarheid van een koffiezetapparaat of waterkoker.

 3. Buitenshuis activiteiten: Tijdens outdooractiviteiten zoals wandelen, kamperen, picknicken of sportevenementen zijn thermosbekers ideaal om dranken koel te houden op warme dagen of warm tijdens koude avonden.

 4. Thuisgebruik: Thuis kunnen thermosbekers handig zijn voor het bewaren van dranken zoals koffie of thee, vooral als je graag langzaam van je drankje wilt genieten zonder dat het snel afkoelt.

Kortom, thermosbekers zijn veelzijdige en handige accessoires die geschikt zijn voor verschillende situaties en omgevingen.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact

Waar voldoet een goede thermosbeker aan

Een goede thermosbeker voldoet aan verschillende criteria om ervoor te zorgen dat dranken lang warm of koud blijven en dat de beker praktisch in gebruik is. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 1. Isolatie: De thermosbeker moet een uitstekende isolatielaag hebben om de temperatuur van de drank te behouden, of het nu warm of koud is.

 2. Lekvrij: Het deksel en de sluiting moeten goed afsluiten om lekkage te voorkomen, vooral bij het vervoeren van de beker in een tas of rugzak.

 3. Duurzaamheid: De beker moet gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen stoten en vallen, en die langdurig gebruik mogelijk maken.

 4. Makkelijk schoon te maken: Een thermosbeker moet eenvoudig te reinigen zijn, bij voorkeur vaatwasmachinebestendig, om ophoping van bacteriën te voorkomen.

 5. Handig in gebruik: Het ontwerp moet ergonomisch zijn en goed in de hand liggen, met een handige drinkopening en een comfortabele drinkervaring.

Door te voldoen aan deze criteria kan een thermosbeker een waardevol en veelgebruikt item zijn voor dagelijks gebruik.