Glazen mokken bedrukken met logo

Glazen mokken bedrukken met een tekst of logo is precisiewerk. Maar het eindresultaat is verbluffend. Bedrukte glazen hebben een chique uitstraling en zijn uitstekend geschikt voor zowel intern- als extern gebruik. Bij ons heb je de keuze uit een divers assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een unieke glazen mok of ga voor de alom bekende theeglazen met logo. Bij ons kun je al glazen mokken bedrukken vanaf 24 stuks. Ook bij deze kleine aantallen profiteer je gegarandeerd van de laagste prijzen.

Oplopende volgorde

2 artikelen

  1. Theeglas Anne
    Vanaf € 4,82 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 3,25 Bij 576 stuks
  2. Longdrink glas
    Vanaf € 2,43 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 1,05 Bij 576 stuks

2 artikelen

Glazen mokken bedrukken in eigen drukkerij

Al onze glazen mokken bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Hier werken specialisten met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit bedrukking garanderen. Deze bedrukking is watervast en vaatwasbestendig. Zo weet je zeker dat jouw glazen met logo lange tijd in topconditie blijven.

Naast glazen mokken bedrukken wij ook een tal van andere mokken namelijk:

Wil je meer informatie over glazen mokken bedrukken neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten via: 0315-200010. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze mok en druktechniek.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact