Glazen mokken bedrukken met logo

Glazen mokken bedrukken met een tekst of logo is precisiewerk. Maar het eindresultaat is verbluffend. Bedrukte glazen hebben een chique uitstraling en zijn uitstekend geschikt voor zowel intern- als extern gebruik. Bij ons heb je de keuze uit een divers assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een unieke glazen mok of ga voor de alom bekende theeglazen met logo. Bij ons kun je al glazen mokken bedrukken vanaf 24 stuks. Ook bij deze kleine aantallen profiteer je gegarandeerd van de laagste prijzen.

Artikelen 1-12 van 26

Glazen mokken bedrukt met keramisch transfer

Een keramisch transfer is over het algemeen niet de beste optie voor het bedrukken van een glazen mok. Keramische transfers zijn ontworpen om te hechten aan poreuze oppervlakken zoals keramiek, porselein of aardewerk. Glas is echter niet poreus en heeft een gladde, niet-absorberende oppervlakte, wat betekent dat keramische transfers mogelijk niet goed hechten aan glas en gemakkelijk kunnen afschilferen of loslaten.

Voor het bedrukken van glazen mokken worden andere methoden gebruikt, zoals zeefdruk of tampondruk. Zeefdruk is een veelgebruikte methode waarbij inkt door een zeef wordt gedrukt op het oppervlak van de mok. Tampondruk maakt gebruik van een flexibele siliconen tampon om de inkt op het glas aan te brengen.

Bij het kiezen van een bedrukkingsmethode voor glazen mokken is het belangrijk om een methode te selecteren die geschikt is voor het specifieke materiaal en die zorgt voor een duurzame en kwalitatieve opdruk.

Zijn glazen mokken robuust

Over het algemeen zijn glazen mokken niet zo robuust als mokken gemaakt van materialen zoals keramiek of roestvrij staal. Glas kan breekbaar zijn en is gevoelig voor barsten of breken als het wordt blootgesteld aan impact of extreme temperatuurverschillen.

Dat gezegd hebbende, kunnen glazen mokken nog steeds van goede kwaliteit zijn en lang meegaan bij normaal gebruik en juiste zorg. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het hanteren en schoonmaken van glazen mokken om schade te voorkomen. Het vermijden van plotselinge temperatuurveranderingen, zoals het vullen van een hete mok met koud water, kan helpen om breuk te voorkomen.

Over het algemeen zijn glazen mokken geschikt voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor, maar ze kunnen minder geschikt zijn voor gebruik in omgevingen waar ze meer kans hebben om blootgesteld te worden aan ruwe behandeling of ongelukken.

☆Kleine oplages ☆Laagste prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis digitale drukproef ☆Persoonlijk contact

 

Laden...